Søg
Close this search box.

Arrangement

Vel overstået

Med håb og handling fra Bhutan

V. Nanna Vedel-Hertz & Stella Jäger-Rasmussen

onsdag 9. oktober 2024 kl: 19:30

Der findes et land på samme klode som os, hvor forholdet til naturen, klima og trivsel er markant anderledes, end vi kender det fra vores hverdag herhjemme.

I maj 2024 besøgte stifterne af organisationen Generation Hope, Nanna og Stella, landet Bhutan, som ligger mellem giganterne Kina og Indien. Det gjorde de for at finde ud af, hvad det lille land kan lære os danskere om håb, forbindelse og handling.

Generation Hope er sat i verden for aktivt at træne vores evne til at håbe. Håb er nemlig langt fra bare en rar og blød følelse. Det er en af de største motivationsfaktorer for at skabe positive forandringer i samfundet. Når vi træner vores evne til at håbe, træner vi altså samtidig vores evne til at handle med kærlighed til vores fælles fremtid.

Kom med til en aften, hvor vi sammen vil blive klogere på, hvordan vi kan lade os inspirere af andre måder at forme samfundet på, hvad håb egentlig er og ikke mindst, hvordan vi sammen kan skabe den fremtid, vi drømmer om – for os alle.

Kommende arrangementer

Bridge of Hope “Act Up for Inclusion”
Armensk teaterforestilling
onsdag 23. okt. 2024 kl: 19:00

Bare trommeslager

v. Lotte Fink

onsdag 2. okt. 2024 kl: 19:30

Bridge of Hope “Act Up for Inclusion”

Armensk teaterforestilling

onsdag 23. okt. 2024 kl: 19:30

Vi anvender cookies for at give dig den bedst mulige oplevelse på vores hjemmeside. Ved fortsat brug af siden godkender du vores cookie- og privatlivspolitik.