Søg
Close this search box.

Arrangement

Bridge of Hope “Act Up for Inclusion”

Armensk teaterforestilling

onsdag 23. oktober 2024 kl: 19:30

Unikt armensk teater med fokus på rettigheder for mennesker med handicap besøger Danmark og Egmont Højskolen.

På en turné gennem Danmark vil 12 armenske børn og unge, med og uden handicap, fremføre teater der kaster lys over rettigheder for mennesker med handicap, ligestilling mellem kønnene og menneskerettigheder.
Teatertruppen vil opføre forskellige teaterstykker på turen, bl.a. en armensk fortolkning af H.C. Andersens “Den lille havfrue”, det Armenske folkeeventyr Anahit, og andre performances, som afsæt for dialogskabelse rundt om ligestillingsemner.
Med støtte fra Den Ny Demokratifond, er projektet etableret af Mission East og deres armenske partner, Bridge of Hope, for at fremme inkluderende udvikling og demokratisk diskurs i Armenien, med særlig fokus på at styrke marginaliserede armenske unge med handicap. Via projektet har de unge fået undervisning i fortalervirksomhed og egne rettigheder gennem dialog og inklusivt teater.
Formålet med turnéen i Danmark er at fremme kulturel udveksling, inklusion og brobygning mellem armeniere og danskere med og uden handicap.

BAG OM PROJEKTET
Igennem to årtier har projektpartnerne, Mission East og Bridge of Hope samarbejdet om at skabe en transformation i det armenske samfund inden for inkluderende uddannelse og rettigheder for mennesker med handicap. Som et led i dette arbejde, skal projektet fremme en dybere værdsættelse af demokratiske værdier og menneskerettigheder. Initiativet skal positionere unge i den demokratiske dialog i Armenien, hvor civilsamfundet er under pres.
Teaterforestillingerne i Danmark skal øge opmærksomheden på ligeværdighed og ligestilling samt menneskerettighedsproblematikker for mennesker med handicap.

Arrangementet er gratis for alle
.

Med håb og handling fra Bhutan

V. Nanna Vedel-Hertz & Stella Jäger-Rasmussen

onsdag 9. okt. 2024 kl: 19:30

Vi anvender cookies for at give dig den bedst mulige oplevelse på vores hjemmeside. Ved fortsat brug af siden godkender du vores cookie- og privatlivspolitik.