Søg
Close this search box.
Sommerkursus
En plads i solen
Mens vi lever...

uge 26, 24. Juni – 30. Juni 2024

Status:

Venteliste

Tilmeldings frist:

Mandag d. 6. Maj

Pris pr. person:

4.225 kr.

Mens vi lever...

…er titlen på årets sommerkursus i uge 26 på Egmont Højskolen.
»Lev dit liv mens du har det. Lev det i stilhed og storm«. Disse ord er Henning Toft Bro’s fra sangen Fuglene letter. Ordene er et af omdrejningspunkterne for dette års sommerkursus. At vi lever, og at vi, på trods af op og nedture, i uge 26 på Egmont Højskolen lige vil stå stille ved det lille mirakel. Dette års sommerkursus vil have fokus på alt det, der sker, mens vi lever. Alle de muligheder, livet har budt os, taget fra os, alle de tilfældigheder, der har formet os. Altdet, der gjorde os til netop os.

Fortiden, nuet og fremtiden. Fokus på hvordan vi på trods af vores forskellige livssituationer alle har det tilfælles, at vi blev givet et liv, der gjorde os til dem, vi er.

Det bliver en uge, hvor vi hele tiden vil blive mødt af tanker omkring, hvordan vi lever med det nu, vi er i. Det vil skinne igennem i fagene, hvor vi hver især bliver udfordret fagligt. Til foredrag og debatter, hvor vi lader os inspirere af spændende input og tanker fra eksperter og pionerer, der har gjort sig tanker om livet eller udfordret det ved at presse sig selv til kanten. Og sammen, når vi bare er lige der, hvor vi er, over en kop kaffe, et glas vin eller et befriende grin i højskolens fantastiske rammer.

Musikken og fællessangen vil være allestedsnærværende gennem hele kurset og med garanti byde på gode oplevelser og masser af smil.
Vi skal høre 3 spændende og vidt forskellige foredrag.

Vi skal bruge en masse tid på forskellige fag. Udbuddet er bredt, og det rummer både kreative, aktive, reflekterende, producerende, velsmagende og vellydende fag.

I år kan vi byde på to helt nye fag, nemlig Crepepapir Blomster og Læder Lounge. Så muligheden for at udfordre sig selv i nye discipliner er også til stede.

Du har ét fag hele ugen, som du kan fordybe dig i. Du skal vælge en 1. og 2. prioritet. Vi kan IKKE garantere, at alle får deres 1. prioritet, så vær klar til nye udfordringer på et nyt spændende fag.

For de morgenfriske starter dagen med en dukkert i bølgen blå. Derefter er der flaghejsning og morgenmad. Efter morgenmaden er der fælles morgensamling i vores Lillesal.

Aftenerne byder på bål og fællessang ved badebroen. Sange og fortællinger fra højskolesangbogen med Søren Møllgaard. Karaoke, hvor de modige giver den gas som Frank Sinatra eller Birthe Kjær. Og wellness, sauna og varmtvandsbassin i Danmarks mest tilgængelige svømmehal.

Vi slutter ugen med et brag af en fest, hvor Roger and Over spiller op til dans.


Vi glæder os til at byde såvel nye som gamle kursister velkommen i uge 26 på Egmont Højskolen.
De bedste hilsner
Mette Lager og Nina Numan (Egmont Højskolen)
Muskelsvindfonden, PolioForeningen og UlykkesPatientForeningen

Udviklet i samarbejde med

Brochure

Hent vores sommerkursus-brochurer og læs om alle detaljerne.

Læs bl.a fagbeskivelser, aktuelle foredrag, praktiske forhold og meget mere

Tilmelding

Tilmeldings status:

Venteliste

Udfyld en tilmelding pr. voksen.

Husk hvis du medbringer egen hjælper/ledsager skal han/hun også udfylde en tilmelding

Ankomst:

Mandag d. 24. Juni kl. 15:00 - 17:00

Afrejse

Søndag d. 30. Juni kl. 12:00
Værelser forlades senest kl. 10:00

Priser:

Voksen over 18 år: 4.225 kr.
Tillæg for enkeltværelse: 500 kr.

Vi anvender cookies for at give dig den bedst mulige oplevelse på vores hjemmeside. Ved fortsat brug af siden godkender du vores cookie- og privatlivspolitik.