sommerkursus

Det modige liv - sammen kan vi mere

UGE 26, 27. juni - 3. juli 2022

Tilmeldings status:

Vel Overstået

Tilmeldings frist:

Mandag d.9 Maj 2022

Pris pr. person:

3.975 kr.

"Det modige liv" er titlen på årets sommerkursus i uge 26 på Egmont Højskolen.

Livsmod er mod til at leve, til at overvinde modgang, til at kæmpe for livslykke.

Livsmod er mod til at kaste sig ud i livet, til at vove at give et stykke af sig selv i tillid til, at det stykke bliver modtaget med kærlighed. Livsmod er håbet om, at man med vedholdenhed og ordentlighed kan skabe sig et værdigt liv. Livsmod er noget, vi hver især værner om, for fratages vi det, giver livet ingen mening.

Dette års sommerkursus vil have fokus på, hvordan vi bevarer modet. Livsmodet.

Hvordan vi på trods af vores forskellige livssituationer alligevel formår at vælge livet, og hvor troen på, at livet det er livet værd, vinder over tvivlen. Et liv hvor håb og vilje sejrer over tvivl og ulykke.

Det bliver en uge, hvor vi hele tiden vil blive mødt af tanker omkring, hvordan vi lever modigt. Det vil skinne igennem i fagene, hvor vi hver især bliver udfordret fagligt. Til foredrag og debatter, hvor vi lader os inspirere af spændende input og tanker fra eksperter og pionerer. Og sammen, når vi deler ud af vores erfaringer med livsmod over en kop kaffe, et glas vin eller et befriende grin i højskolens fantastiske rammer.

Musikken og fællessangen vil være allestedsnærværende gennem hele kurset og med garanti byde på gode oplevelser og masser af smil.

Vi skal høre 5 spændende og vidt forskellige foredrag. Nogle fremføres af mennesker, der på egen krop har erfaringer med kunsten at holde modet oppe, når livet synes meningsløst. Andre af mennesker, der har forholdt sig til livsmod på en videnskabelig måde.

Vi skal bruge en masse tid på forskellige fag. Udbuddet er bredt, og det rummer både kreative, aktive, reflekterende, producerende, velsmagende og vellydende fag.

Du vælger ét fag for hele ugen, som du kan fordybe dig i.

For de morgenfriske starter dagen med en dukkert i bølgen blå. Derefter er der flaghejsning og morgenmad. Efter morgenmaden er der fælles morgensamling i vores Lillesal.

Aftenerne byder på bål og fællessang ved badebroen. Sange og fortællinger fra højskolesangbogen med Søren Mølgaard. Karaoke, hvor de modige giver den gas som Frank Sinatra eller Birthe Kjær. Og svømmehal med wellness, sauna og varmtvandsbassin i Danmarks mest tilgængelige svømmehal.

Vi slutter ugen med et brag af en fest, hvor Thomas Borghus spiller op til dans.

Vi glæder os til at byde såvel nye som gamle kursister velkomne i uge 26 på Egmont Højskolen.

De bedste hilsner

Mette Lager og Nina Numan (Egmont Højskolen)

I samarbejde med

Polioforeningen
ulykkespatientforeningen
Muskesvindsfonden

Brochure

Hent vores sommerkursus-brochure og læs om alle detaljerne.

Læs bl.a. fagbeskivelser, aktulle foredrag, praktiske forhold og m.m

Image
Ankomst:
Mandag d 27. juni kl. 15:00 - 17:00
Afrejse:
Søndag d. 3 juli kl. 12:00
Værelser forlades senest kl. 10:00
Priser
Voksen over 18 år:      3.975 kr
Tillæg for enkeltværelse:         300 kr