sommerkursus

Sommersjov i Hou

UGE 28, 11. - 17. juli 2022

Tilmeldings status:

Vel overstået

Tilmeldings frist:

mandag d.16 maj 2022

Pris pr. person:

3.975 kr.

KØS

Kærlighed, Øllebrød og Sommersjov

Er kærlighed for alle? Har man krav på at blive elsket? Passer det, at hvis man blot giver kærlighed, så får man det tifold tilbage?

Uge 28 vil i år være i kærlighedens tegn: Vi og I har kredset om emnet i mange år, så nu sætter vi alt ind på at hylde og undersøge kærligheden.

Vi skal snakke om, hvorfor kærlighed er det i verden, der kan få os til at føle os som de største vindere og de vildeste tabere.

Vi hører om kærlighed til kunst, familie og ikke mindst skal vi snakke med jer og høre om jeres erfaringer med den forbistrede kærlighed.

Kærligheden til et fag er altafgørende: Vi har som altid forsøgt at skabe lidt rotation, og derfor har vi været så usandsynligt heldige, at Benno Bodnia har kastet sin kærlighed efter Egmont og har sagt ja til at lave et kunstfag.

James er også tilbage, men han er rykket ud af køkkenet og vil lave et værkstedsfag.

Alle fag har fællesskabet som omdrejningspunkt – du ved, at det er gennem fællesskabet, at vi skaber samhørighed og tryghed. En tryghed, der måske gør, at vi tør åbne lidt op for de sider, som de andre ikke vidste eksisterede. Vi skal turde vise vores kantede jeg.

I løbet af ugen vil du have mulighed for at deltage i forskellige arrangementer såsom ”Smagens Aften”, hvor du kan udfordre dine smagsløg med alt muligt spændende. Der vil være Banko, debatter, foredrag, musik, bål og morgensang. Og efter undervisningen kan du besøge vores hyggelige bar og fortsætte samtalen, nu uforstyrret og på egne præmisser.

Har du lyst til at møde en masse glade mennesker, forventningsfulde undervisere og spændende foredragsholdere,så glæder vi os til at byde dig velkommen på Sommersjov i Hou 2022.


Kurset er udviklet i samarbejde med Dansk Handicap Forbunds
Ungdomskreds og Egmont Højskolens Elevforening.
Med venlig hilsen – Kim & Jesper

I samarbejde med

Egmont hæjskolens elevforening
Ungdomskredsen Dansk Handicap Forbund

Brochure

Hent vores sommerkursus-brochure og læs om alle detaljerne.

Læs bl.a. fagbeskivelser, aktulle foredrag, praktiske forhold og m.m

Image
Ankomst:
Mandag d 11. juli kl. 15:00 - 17:00
Afrejse:
Søndag d. 17 juli kl. 12:00
Værelser forlades senest kl. 10:00
Priser
Voksen over 18 år:      3.975 kr
Tillæg for enkeltværelse:         300 kr