sommerkursus

Leg, latter og livsglæde

 - for voksne

UGE 29, 18. juli - 24. juli 2022

Tilmeldings status:

Veloverstået

Tilmeldings frist:

mandag d.16 maj 2022

Pris pr. person:

3.975 kr.

Ugens fællesnævner og overskrift er leg, latter og livsglæde. Her er der plads til alle, der vil lege, glæde sig, nyde sommeren, dyrke fællesskabet og lade sig inspirere af mødet med andre mennesker i Egmont Højskolens omgivelser, hvor der er få meter til strand og hav, sports- og svømmehal.

Morgen: Der er morgensamling med fællessang for alle hver morgen, og for de helt friske er der mulighed for morgenyoga.

Formiddagene: Byder på foredrag med Mikkel Anthonisen om at sejle jorden rundt med en besætning, der alle er ramt af sklerose. En fortælling om identitet, potentialer og fællesskab. Onsdag og torsdag formiddag vælges der mellem to fag, der har fællesnævneren nærvær og natur, men derudover har helt forskellig tilgang til det at være i naturen. Lørdag formiddag får vi besøg af Team Tvilling – ironmen, ildsjæle og initiativtagere, der fortæller deres gribende og inspirerende historie.

Eftermiddagene: Her vælges mellem følgende fag: Aktiv Psykologi; Film og debat; Syng med; Hvad er friluftsliv?; Foto og redigering; Idræt; Maleri; Sølvværksted; Mad for alle; Kajak; Sejlads; Integreret dans. Fredag giver mulighed for at fordybe sig i eftermiddagsfagene, da disse fylder hele dagens program.

Aftenarrangementer: Samtalecafé, åben svømmehal, klatrevæg, højskoleaften, oplæg ved LOBPA og bålaften. Ugen rundes af med en afslutningesfest, hvor et live band spiller op til dans efter middagen.

 

I samarbejde med

Dansk handicap forbund

Brochure

Hent vores sommerkursus-brochure og læs om alle detaljerne.

Læs bl.a. fagbeskivelser, aktulle foredrag, praktiske forhold og m.m

Image
Ankomst:
Mandag d 18. juli kl. 15:00 - 17:00
Afrejse:
Søndag d. 24 juli kl. 12:00
Værelser forlades senest kl. 10:00
Priser
Voksen over 18 år:      3.975 kr
Tillæg for enkeltværelse:         300 kr