Priser
Langt ophold
Et langt ophold på Egmont Højskolen koster 2.150 kr. pr. uge.
Et depositum på 1.500 kr. betales inden opholdets start. Overskydende beløb tilbagebetales efter endt ophold.
Der kan påregnes ekstra udgifter ifm. studieture, ekskursioner, materialeforbrug o.lign.
På vores lange kurser har vi nogle elever, der har behov for praktisk hjælp og støtte.
Vi har derfor etableret en hjælpeordning, hvor en højskoleelev er ansat til at hjælpe en anden i fritiden, dvs. uden for undervisningen.
Hvis du har lyst til at være hjælper for en kammerat, er dette er en god mulighed for finansiel støtte til dit højskoleophold.
Læs mere om vores hjælpeordning
Sommerkurser
Vores sommerkurser koster 4.200 kr. for en uge.
Nogle af kurserne har særlige priser for børn og unge.
Læs mere om vores sommerkurser
STU
Er du på en 3 årige ungdomsudannelse eller del heraf, kan forsørgelsesgrundlaget blive afgørende for udgiften til selve højskoleopholdet
Læs mere om økonomien under STU (L546).
Er du i tvivl, så ring til skolens kontor, tlf. 87 81 79 00.
Skolen har mulighed for at give en rabat, når særlige økonomiske forhold gør sig gældende. Du skal søge skolen skriftligt med begrundelse og redegørelse for dine økonomiske forhold.
Tilskud
Egmont Højskolen administrerer på vegne af Vanførefonden, Bevica Fonden og Bevica Legater puljen “Den gode oplevelse i et fællesskab med andre”.
Det er for Egmont Højskolen helt afgørende, at skolen er åben og tilgængelig for alle elever, og tilgængelighed vedrører – udover det fysiske, det personlige, det pædagogiske og det faglige – også det økonomiske. Skolen vil have særlig fokus på, at unge får mulighed for at deltage i de lange kurser og på at hjælpe dem bedst muligt videre. Mennesker, som af økonomiske årsager ellers ikke vil kunne komme på højskole.
Kontakt skolen, hvis du ønsker at komme på højskole men har vanskeligt ved at finansiere et ophold. Et ansøgningsskema kan hentes her.
Du har muligheden for at ansøge om op til kr. 10.000 om året i 2 år i tilskud til et højskoleophold på Egmont Højskolen. Det forudsættes naturligvis at alle muligheder for alternativ finansiering gennem f.eks hjemkommune er undersøgt.
Ligeledes vil kursister, som ønsker et ugeophold om sommeren, have mulighed for at ansøge om udgiften til eget kursus og udgiften til ledsagers ophold.